Begyndere

Hvordan begynder man?
Den nemme måde er at møde op til træning en onsdag. Man behøver ikke at lave en aftale på forhånd. Man kan bare møde op lidt før træningen går i gang og snakke med en af instruktørerne.
Man behøver ikke noget specielt træningstøj når man starter. Man kan sagtens bruge almindeligt træningstøj i starten så længe der ikke er knapper, lynlåse eller lange snore i tøjet.

Hvad skal man kunne i forvejen?
Man behøver ikke at have nogen forkundskaber eller at være i specielt god fysisk form. Man skal nok komme i god form af træningen. Hvis man har lysten til at træne og er villig til at arbejde for at lære tingene er det nok når man starter.

Kan børn træne GRJJ?
Selvfølgelig kan de det. Træningen af børn er tilrettelagt efter at de ikke er i stand til at koncentrere sig lige så længe som voksne og at deres motorik endnu ikke er færdigudviklet. Vi forventer dog at børnene opfører sig ordentligt.

Hvor gammel skal man være?
Man kan blive medlem af foreningen fra det skoleår hvor går i 4. klasse eller man fylder ti år. Og vi har haft medlemmer der først stoppede med at træne da de var mere end 80 år gamle.

Hvis du har trænet en anden kampkunst før?
Hvis du har grader i et andet system hvor hovedvægten er på kast og låseteknikker kan du ofte beholde bæltet, til du tager din første GRJJ grad. Vi vil dog gerne se diplomet eller budopasset som bevis for din grad. Når du tager din første GRJJ grad kan du ofte springe nogle grader over, hvis du har trænet en anden stil tidligere.

begyndere